Leave Your Message
Категории новини
Представени новини

Материал за производство на звукопоглъщащ панел за професионално звукозаписно студио: Тъкан от фибростъкло

2024-04-10 10:23:11

В местата за професионално записване и местата за конференции използването на звукопоглъщащи панели е жизненоважно. Те играят решаваща роля за поддържане на качеството на звука, контролиране на шума и премахване на ехото. Независимо дали подобряват качеството на запис или подобряват работната среда, звукопоглъщащите панели са незаменими в процеса на аудио производство.


6611ffe77bf9838619fju


Плат от фибростъкло , който е направен от миниатюрни преплетени стъклени влакна, способни да улавят звука и да намаляват отражението му, е материал, много подходящ за направата на звукопоглъщащи панели. Много професионални звукозаписни студия и конферентни зали са приели звукопоглъщащи панели, изработени от плат от фибростъкло.

Бих искал да споделя една успешна история с вас, която е за нашата корпорация и клиент от Русия.



ПриГРЕЧО, нашият плат от фибростъкло е предпочитан от компании за звукопоглъщащи панели от различни страни по света поради своя професионален звукопоглъщащ ефект, огнеустойчивост и устойчивост на влага - и те са подписали дългосрочни споразумения за сътрудничество с нас.



If you want to learn more about fiberglass cloth, you can start by obtaining a free sample from our company.



Just leave your contact information and the product information you want to know about, and we will contact you as soon as possible.

Our experts will solve them in no time.